Medlemskap:

Medlemmar i Lännaholms fiskevårdsförening är välkomna att fiska i de vatten som arrenderas av föreningen. För att bli medlem skall du bo inom postorterna Länna eller Almunge.

Föreningen är ansluten till iFiske. Det är en tjänst som tillhandahåller digitala medlemskort där det även finns information om våra fiskeregler och föreningens fiskeområde. Här kan du också lägga in fångstrapporter och styrelsen kan smidigt kommunicera med alla medlemmar. Medlemsavgiften för 2024 är 200 kronor.

För att registrera ditt medlemskap och betala in årets avgift gör du följande:

  • Läs QR-koden eller klicka på bilden för att
    komma direkt in på sidan
  • Ladda ner appen iFiske - där du hittar ditt fiskekort
    KLART!                         

                                                                                             https://www.ifiske.se/buy/5891

Foto © Karina Jansson

Om du stöter på problem med registrering eller behöver hjälp med det digitala är du välkommen att kontakta Bodil tel 0702-23 24 21 eller Tobias tel 0761-13 66 01 så hjälper de dig. De har även möjlighet att ordna ett fysiskt fiskekort om du inte har möjlighet att ha det i din telefon. För att ditt fiskekort skall vara giltigt behöver du kunna visa upp fiskekortet tillsammans med giltig legitimation.


Föreningen har en motordriven isborr som kan hyras av medlemmar för 50kr/dag. Den bokas och hämtas hos Bengt-Arne Bernhardsson, Lärkträdsvägen 6 i Länna, tel 070-214 34 70.


För att få förvara båt på Holmens Bruk AB's mark så krävs medlemsskap i föreningen. Båt ska vara märkt med namn och/eller nummer och registreras i föreningens båtregister.  Läs mer här: https://lannafiske.nu/fiskebatregler
OBS! Endast roddbåtar eller båtar med elmotor är tillåtna.